2011-10-04 12:54:31• hírek • Balog Anita

280 gázpalackkal borult fel egy kamion Pusztadarócon

Kedden 12.00 óra körül baleset történt Pusztadarócon, amely miatt több mint egy órán keresztül alig lehetett közlekedni a határ felé vezető útszakaszon. Két kamion ütközött össze, közülük az egyik - gázpalackokkal megrakva - felborult.

Egy egyszerű figyelmetlenség lehetett az oka a balesetnek, amely egy időre megbénította a közlekedést az amúgy is forgalmas útszakaszon. A szemtanúk elmondása szerint a gázpalackokat szállító Bihar megyei rendszámú kamion szabályos jelzést követően akart balra fordulni, amikor a mögötte közlekedő tehergépjármű - mely valószínűleg nem figyelt a manőverre készülő előtte haladóra - nagy sebességgel belerohant a bihari járműbe.

Az a lökés következtében az árokba borult, rakományának egy része pedig szétgurult a környéken. Mint kiderült, összesen 280 gázpalackot szállított, közülük 230 meg is volt töltve.

A helyszínre érkező tűzoltók vízsugárral hűtötték a gázpalackokat és segítettek a tehergépjármű "lábra állításában" is. Ennél a műveletnél ugyan megsérült néhány palack, de ezeket gyorsan kiválasztották és "hatástalanították" a szakemberek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: